Asigurari IMM & Corporate


Asigurari Home & Family - Riscuri comerciale si industriale

Riscuri comerciale si industriale


Acoperirea pierderilor sau daunelor suferite de cladiri si/sau utilaje, instalatii si echipamente si/sau stocuril utilizate in scopul desfasurarii activitatii la sediul Asiguratului.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Lucrari de constructie - montaj (toate riscurile)

Lucrari de constructie - montaj (toate riscurile)


Acoperirea pierderilor sau daunelor suferite de lucrarea contractata, datorate oricaror cauze in afara celor excluse in mod expres si survenite in timpul perioadei de constructie (incluzand perioada de intretinere/garantie).


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Echipamente si utilaje de constructie

Echipamente si utilaje de constructie


Acoperirea pierderilor sau daunelor suferite de instalatii, echipamente si utilaje de constructie, datorate oricaror cauze in afara celor excluse in mod expres si survenite pe amplasamentul sau in zona geografica pentru care este acordata asigurarea.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Masini si utilaje

Masini si utilaje


Acoperirea pierderilor sau daunelor (altele decat cele cauzate de incendiu, cutremur, alte calamitati naturale sau furt) suferite de masini si utilaje utilizate in scopul desfasurarii activitatii la sediul Asiguratului, datorate unor cauze cum ar fi defecte de material sau turnare, deficiente de proiectare, erori in atelier sau in montaj, manopera defectuoasa, lipsa de indemanare, neatentie sau lipsa de grija, lipsa sau insuficienta apei in cazane, dezmembrare sub actiunea fortei centrifuge, lubrifiere insuficienta, auto-incalzire, scurt-circuit, arc electric, vant sau precipitatii.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Cazane si recipiente sub presiune

Cazane si recipiente sub presiune


Acoperirea pierderilor sau daunelor (altele decat cele cauzate de incendiu) suferite de cazane sau recipiente sub presiune (incluzand alte bunuri apartinand Asiguratului), utilizate in scopul desfasurarii activitatii la sediul Asiguratului, cauzate de explozie sau deformare.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Echipamente electronice

Echipamente electronice


Acoperirea pierderilor sau daunelor (altele decat cele cauzate de cutremur, alte calamitati naturale sau furt) suferite de echipamente electronice utilizate in scopul desfasurarii activitatii la sediul Asiguratului, datorate oricaror cauze in afara celor excluse in mod expres.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Raspundere civila generala

Raspundere civila generala


Despagubirea Asiguratului pentru acele sume pe care Asiguratul devine legal raspunzator sa le achite cu titlu de daune (incluzand cheltuieli de aparare in instanta si de judecata).


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Raspunderea producatorului

Raspunderea producatorului


Despagubirea Asiguratului pentru acele sume pe care Asiguratul devine legal raspunzator sa le achite cu titlu de daune (incluzand cheltuieli de aparare in instanta si de judecata).


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Raspunderea angajatorului

Raspunderea angajatorului


Despagubirea Asiguratului pentru raspunderea sa legala decurgand din vatamarea corporala accidentala sau imbolnavirea oricarui angajat al Asiguratului, survenita in decursul activitatii in serviciul Asiguratului si in timpul perioadei de asigurare.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Raspundere profesionala

Raspundere profesionala


Achitarea, in numele Asiguratului, a pretentiilor de despagubire formulate in timpul perioadei de asigurare impotriva Asiguratului pentru daune provocate tertilor ca urmare a unor erori sau omisiuni in exercitarea profesiunii.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Raspunderea directorilor si personalului de conducere (D&O)

Raspunderea directorilor si personalului de conducere (D&O)


Achitarea, in numele directorilor sau membrilor personalului de conducere ai societatii, a pretentiilor de despagubire formulate in timpul perioadei de asigurare impotriva acestora din cauza faptelor culpabile comise in exercitarea functiilor pe care le detin.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Bani (polita separata)

Bani (polita separata)


Acoperirea pierderii, distrugerii sau deteriorarii banilor, datorata oricarei cauze in afara celor excluse in mod expres si survenita in timpul tranzitului oriunde in Romania, ori la sediul Asiguratului, incluzand orice alta locatie in care Asiguratul isi desfasoara activitatea pe baza contractuala, ori in locuinta particulara a Asiguratului sau a oricarui responsabil sau angajat autorizat al Asiguratului; incluzand distrugerea sau deteriorarea seifurilor sau caselor de bani aflate in sediul Asiguratului, survenita in legatura cu o astfel de pierdere de bani sau cu orice tentativa de furt.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Numerar in tranzit si in seif

Numerar in tranzit si in seif


Acoperirea pierderii, distrugerii sau deteriorarii numerarului, datorata oricarei cauze in afara celor excluse in mod expres si survenita in timpul tranzitului oriunde in Romania, in custodia oricarui angajat al Asiguratului sau in timp ce se afla in custodia unei societati de paza sau de transport cu vehicule blindate, in scopul de a fi transportat in interesul Asiguratului.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Bancomate

Bancomate


Acoperirea pierderilor de numerar din orice cauza, incluzand disparitia misterioasa si inexplicabila a acestuia, survenita in timp ce numerarul se afla (sau se presupune ca se afla) in interiorul oricarui bancomat detinut in proprietate, inchiriat sau luat in leasing de Asigurat.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Garantie de fidelitate

Garantie de fidelitate


Despagubirea Asiguratului pentru pierderi directe de bani si/sau bunuri apartinand Asiguratului sau pentru care acesta este legal raspunzator, ca rezultat direct al unor fapte necinstite sau frauduloase comise de oricare angajat in timpul perioadei de asigurare si pe durata angajarii neintrerupte a acestuia in serviciul Asiguratului.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Transport individual sau polita anuala (transporturi aritime, fluviale, aeriene si terestre)

Transport individual sau polita anuala (transporturi aritime, fluviale, aeriene si terestre)


Acoperirea tuturor riscurilor de pierdere sau deteriorare a obiectului asigurat, cu exceptia celor excluse in mod expres ľ in baza Clauzelor Cargo (A), Clauzelor Comertului cu Marfuri (A) si/sau Clauzelor Cargo (Aerian).


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Avarii si furt (Casco)

Avarii si furt (Casco)


Despagubire pentru distrugerea sau deteriorarea fizica a autovehiculelor, incluzand furtul partial sau total.


Afla detaliiAsigurari Home & Family - Asigurare individuala sau de grup

Asigurare individuala sau de grup


Achitarea sumei asigurate principale in cazul decesului accidental al Persoanei Asigurate, sub rezerva varstei maxime de 65/70 ani.


Afla detaliiNoutati


 

© Copyright ATE Insurance RomaniaSite creat de InOffice - Mentenan╚Ť─â oferit─â de IPExpert.ro