Depozitul Acropole


testtest

Dispui de dobanda imediat, chiar din data constituirii depozitului. Lichidarea la scadenta se opereaza fara comision. Dobanda este fixa pe perioada depozitului la termen. Termenul este flexibil: 3 luni, 6 luni sau 12 luni.

Pentru o perioada promotionala incepand cu 19.03.2012 pana la 30.06.2012, inclusiv, la constituirea unui nou depozit Acropole, cu lichidare la scadenta (fara prelungire automata / prelungire cu capitalizare):

  • pentru LEI,  indiferent de perioada, beneficiezi de cate 1,00 puncte procentuale in plus fata de ratele de dobanda prevazute in lista de dobanzi;
  • pentru EURO, indiferent de perioada, beneficiezi de cate 1,25 puncte procentuale in plus fata de ratele de dobanda prevazute in lista de dobanzi.

Poti sa iti ridici sumele de la orice unitate ATE Bank Romania, indiferent de sucursala la care ai constituit depozitul

Poti beneficia de serviciul Web banking gratis, fara a achita garantia de 25 EUR pentru digipass  

 

Perioade de constituire

Depozitul Acropole se poate constitui in RON sau EUR pentru o perioada de 3 luni / 6 luni sau 12 luni. 

 

Valoare minima depozit

Suma minima pentru care poti constitui acest depozit este de 100 RON, respectiv 100 EUR. 

 

Bonificare dobanda

Dobanda este fixa pe toata perioada de constituire a depozitului si se vireaza automat in ziua constituirii acestuia. Virarea se face in contul tau curent deschis la ATE Bank Romania (in RON sau EUR).

 

Prelungire depozit

La constituirea depozitului ai posibilitatea sa alegi intre:

  • Prelungirea automata in aceleasi conditii cu cele ale depozitului initial, dar cu dobanda practicata de catre banca la data prelungirii depozitului, la care se adauga cresterile procentuale prevazute la sectiunea beneficii specifice.
  • Virarea sumei initiale in contul tau curent, prin lichidarea depozitului la scadenta.

 

Beneficii specifice

Atunci cand decizi sa prelungesti integral depozitului tau, bebeficiezi de o prima de dobanda care variaza in functie de perioada constituirii depozitului.

 

Termen

Bonificatie prelungire depozit la prima scadenta

RON

EUR

3 luni

+0.25% p.a.

+0.15% p.a.

6 luni

+0.50% p.a.

+0.25% p.a.

 

 

 

 

 

 

In cazul depozitelor constituite pe termen de 12 luni beneficiezi de o a 13-a dobanda aferenta unei luni respectiv o prima la dobanda egala cu dobanda lunara acordata la scadenta (maturitatea) celor 12 luni.

 

Lichidarea depozitului inainte de termenul de scadenta

Daca doresti sa lichidezi depozitul inainte de scadenta, banca va retine din valoarea depozitului valoarea aferenta dobanzii platite in avans la data constituirii acestuia.

La valoarea rezultata se va adauga dobanda aferenta disponibilitatilor la vedere in vigoare la momentul constituirii, calculata de la data constituirii si pana la data in care soliciti lichidarea depozitului inainte de scadenta.

 

Noutati


 

© Copyright ATE Insurance RomaniaSite creat de InOffice - Mentenanță oferită de IPExpert.ro