Depozitul Sparta


testtest

Primesti o bonificatie de dobanda daca in perioada de constituire a depozitului:

  • iti aniversezi ziua de nastere
  • te casatoresti
  • se naste copilul tau

Lichidarea la scadenta se opereaza fara comision . Dobanda este fixa pe perioada depozitului. Termenul este flexibil, dar diferit de cel clasic: 4 luni (nou!), 8 luni, 12 luni sau 16 luni.

Pentru o perioada promotionala incepand cu 19.03.2012 pana la 30.06.2012, inclusiv, la constituirea unui nou depozit Sparta, cu lichidare la scadenta (fara prelungire automata / prelungire cu capitalizare):

  • pentru LEI, pentru perioadele de 4 si 8 luni, beneficiezi de un bonus de 1,10 puncte procentuale in plus fata de ratele de dobanda prevazute in lista dobanzi, iar pentru perioadele de 12 respectiv 16 luni, beneficiezi de un bonus de 1,15 puncte procentuale in plus fata de ratele de dobanzi;
  • pentru EURO, indiferent de perioada de constituire, beneficiezi de un bonus de 1,25 puncte procentuale in plus fata de ratele de dobanda prevazute in lista de dobanzi.

Poti sa iti ridici sumele de la orice unitate ATE Bank Romania, indiferent de sucursala la care ai constituit depozitul

 

Perioade de constituire

Depozitul Sparta se poate constitui in RON sau EUR pentru o perioada de 4 luni / 8 luni12 luni sau 16 luni. 

 

Valoare minima depozit

Suma minima pentru care poti constitui acest depozit este de 100 RON, respectiv 300 EUR. 

 

Bonificare dobanda

Dobanda este fixa pe toata perioada de constituire a depozitului si se poate vira fie in contul curent deschis la ATE Bank Romania, sau se capitalizeaza in contul de depozit daca asa ai ales la constituire. 

 

Prelungire depozit la scandenta

La scadenta depozitului ai posibilitatea sa alegi pentru

  • Prelungirea automata in aceleasi conditii cu cele ale depozitului initial, dar cu dobanda practicata de catre banca la data prelungirii depozitului.
  • Virarea sumei initiale in contul tau curent, prin lichidarea depozitului.

 

Beneficii specifice

Prima la dobanda acordata cu ocazia aniversarii zilei tale de nastere, cu ocazia casatoriei sau cand se naste copilul tau are valoarea unei dobanzi lunare.

 

In cazul in care au loc mai multe evenimente in aceeasi luna, acestea vor fi bonificate cu cate o prima la dobanda fiecare.

 

Lichidarea depozitului inainte de termenul de scadenta

In cazul lichidarii depozitului inainte de termenul de scadenta, se acorda dobanda aferenta disponibilitatilor la vedere in vigoare la momentul constituirii si nu se percepe comision de lichidare in avans.

Noutati


 

© Copyright ATE Insurance RomaniaSite creat de InOffice - Mentenanță oferită de IPExpert.ro