GRECIA: Profitul AGROTIKI Asfalistiki a crescut la 30,8 mil. EUR


testtest

GRECIA: Profitul AGROTIKI Asfalistiki a crescut la 30,8 mil. EUR


Profitul inainte de impozitare inregistrat in primele noua luni ale anului curent de catre compania de asigurare AGROTIKI Asfalistiki s-a ridicat la 30,8 mil. EUR, in crestere fata de perioada similara din 2011, cand acest indicator financiar a fost de 21 mil. EUR. Rezultatele activitatii de asigurare exceptand costurile operationale au totalizat 43,8 mil. EUR, comparativ cu 33,9 mil. EUR pentru aceeasi perioada din anul precedent.

Totodata, in perioada raportata, cheltuielile operationale au scazut cu 24,8%, de la 32,4 mil. EUR, in 2011, la 24,3 mil. EUR. In ceea ce priveste volumul despagubirilor platite de catre asigurator, acesta s-a redus cu 18%, la 86,8 mil. EUR. 

In primele noua luni ale anului 2012, profitul net din investitii a ajuns la 9,7 mil. EUR, fata de 16,8 mil. EUR in ianuarie - septembrie 2011, scadere care se datoreaza dobanzilor reduse inregistrate in cadrul programului de schimb de obligatiuni derulat de companie.

Aceste rezultate satisfacatoare vin sa sustina decizia actionarului principal, PIRAEUS Bank, de majorare a capitalului pana la 250 mil EUR. "Operatiunea ar permite AGROTIKI Asfalistiki sa isi mentina pozitia de lider in piata, in scopul de a oferi clientilor si partenerilor aceleasi produse si servicii de calitate", se mentioneaza in comunicatul de presa remis de companie.

 

Noutati


 

© Copyright ATE Insurance RomaniaSite creat de InOffice - Mentenanță oferită de IPExpert.ro